Why was someone I invited as a guest added as a member instead?
Why was someone I invited as a guest added as a member instead?
If you share content with someone who uses one of your organization's email domains, Notion adds them as a paid member, not a guest. People on your organization's domains count as part of your team, so they join as members. This is expected, and it isn't affected by your plan's guest limit.
Guests are meant for people outside your organization, like contractors or clients. To add someone as a guest, share with an email that isn't on one of your organization's domains.
Your organization's domains include an allowed email domain, an email domain that matches the workspace owner's domain, or one of your workspace's verified domains.
Jeg forsøgte at tilføje en gæst til mit arbejdsområde, men vedkommende blev automatisk gjort til medlem. Hvordan kan jeg forhindre det?
Jeg forsøgte at tilføje en gæst til mit arbejdsområde, men vedkommende blev automatisk gjort til medlem. Hvordan kan jeg forhindre det?
Hvis dit arbejdsområde overstiger gæstegrænsen for dit abonnement, vil nye brugere, som du deler indhold med, automatisk blive tilføjet som medlemmer (i stedet for som gæster), hvis de har det samme e-mail-domæne for organisationen.
For at tillade, at en ny bruger med det samme e-mail-domæne for organisationen tilføjes som gæst, skal du fjerne eksisterende gæster for at komme under din abonnementsgrænse, opgradere til et abonnement med en højere grænse eller kontakte vores Salgsteam (for berettigede kunder).
Du har muligvis indstillingen Tilladte e-maildomæner slået til. Når denne funktion er aktiveret, kan personer med det pågældende e-maildomæne automatisk tilslut dig dit arbejdsområde som medlem. Du kan deaktiver denne indstilling i Generelt fane i Indstillinger i venstre sidemenu.
Hvad er forskellen på at dele min Notion-side med alle på internettet via /link og at dele min Notion-side som et Notion Websted?
Hvad er forskellen på at dele min Notion-side med alle på internettet via /link og at dele min Notion-side som et Notion Websted?
Hvis du vil samarbejde med en kunde om et forslag, vil du måske bruge et offentligt /link.
Hvis du vil dele noget om dine seneste rejser, kan du udgive din Notion-side som et Notion Websted. Dette giver dig mulighed for at aktivere Søgemaskineindeksering for at nå ud til et bredere publikum, tilpasse udseendet af din side og meget mere.
Min Eksporter-knap mangler, den vises ikke i nogen menuer.
Min Eksporter-knap mangler, den vises ikke i nogen menuer.
Du har muligvis indstillingen Deaktiver eksport aktiveret under Sikkerhed-fanen i Indstillinger i venstre sidemenu. Du skal være administrator i dit arbejdsområde og bruge en computer for at ændre dette.
Kan jeg begrænse adgang til forskellige dele af en database? Kan jeg gøre det sådan, at nogle personer kan se bestemte databasesider, men ikke andre?
Kan jeg begrænse adgang til forskellige dele af en database? Kan jeg gøre det sådan, at nogle personer kan se bestemte databasesider, men ikke andre?
Du kan tildele specifikke tilladelser til personer, der er tagget i en person-egenskab eller en oprettet af-egenskab i din database. Læs mere om adgang på databasesideniveau her →









