Administrer hvem som kan opprette databasesynk.
Arbeidsområdeeiere kan velge hvem som har lov til å opprette databasesynk med leverandører som Jira, GitHub og Salesforce. Velg alle medlemmer, kun eiere, eller eiere pluss spesifikke grupper.
Hopp til vanlige spørsmålArbeidsområdeeiere kan kontrollere hvem som har tillatelse til å opprette tilkoblinger fra arbeidsområdets tilkoblingsinnstillinger. Alle medlemmer av arbeidsområdet (bortsett fra gjester) kan opprette en databasesynkronisering for en støttet leverandør, så lenge arbeidsområdets abonnement inkluderer synkronisering for den leverandøren. Medlemmer kan logge på med sine egne kontoer og synkronisere data fra kildekontoer de har tilgang til.
Merk: Denne innstillingen kontrollerer hvem som kan opprette databasesynkroniseringer. Eksisterende synkroniseringer administreres fra den relevante leverandørens tilkoblingsside.
Kun arbeidsområdeeiere kan se Administrer-fanen i Innstillinger → Tilkoblinger og endre tilkoblingstilgang.
Åpne innstillinger.
Velg Tilkoblinger.
Åpne Administrer-fanen.
Administrer-fanen har to seksjoner:
Administrer tilkoblinger og tokener: Åpne Alle tilkoblinger for å se gjennom tilkoblinger lagt til av medlemmer av arbeidsområdet, eller Alle personlige tilgangstokener for å se gjennom tokener opprettet av medlemmer.
Administrer tilgang: Konfigurer tilgangen for installasjon av tilkoblinger, egendefinert MCP-server-tilgang, og hvem som kan opprette interne tilkoblinger.
I Innstillinger → Tilkoblinger → Administrer, bla til Administrer tilgang.
Finn Begrens hvem som kan opprette interne tilkoblinger.
Åpne rullegardinmenyen og velg ett av følgende:
Alle medlemmer av arbeidsområdet: Alle medlemmer av arbeidsområdet kan opprette en databasesynkronisering.
Kun arbeidsområdeeiere: Kun arbeidsområdeeiere kan opprette en databasesynkronisering.
Arbeidsområdeeiere og valgte grupper: Arbeidsområdeeiere og medlemmer av valgte grupper kan opprette en databasesynkronisering.
Hvis du velger Arbeidsområdeeiere og valgte grupper, velg gruppene som skal ha tilgang.
Denne kontrollen er separat fra Begrens hvilke tilkoblinger medlemmer kan installere, som bestemmer hvilke tilkoblinger medlemmer har tillatelse til å installere.
I Innstillinger → Tilkoblinger, åpne Bla gjennom tilkoblinger.
Bruk Søk etter tilkoblinger for å finne en leverandør, eller begrens katalogen ved å bruke Alle kategorier og Alle typer.
Åpne Alle typer og velg Databasesynkronisering for å finne leverandører som støtter databasesynkronisering.
Velg en støttet leverandør, for eksempel Atlassian, GitHub eller Salesforce.
I Innstillinger → Tilkoblinger, åpne Tilkoblet.
Bruk Søk etter tilkoblinger, Alle kategorier eller Alle typer for å finne en tilkobling.
Sjekk merkelappen ved siden av navnet:
Bygget av Notion: En tilkobling bygget av Notion.
Intern: En tilkobling bygget av teamet ditt, inkludert tilkoblinger opprettet ved bruk av Workers.
Bruk handlingen som vises ved siden av tilkoblingen, for eksempel Fullfør oppsett, Legg til tjenester eller Administrer, for å fortsette oppsettet eller åpne innstillingene.
Tilkoblet-fane viser forbindelser, ikke individuelle databasesynkroniseringer. For å gjøre en vurdering av synkroniseringene for en leverandør, åpne leverandørens Databasesynkronisering-innstillinger og velg Dine synkroniseringer.
Etter at du har valgt en leverandør:
Velg Databasesynkronisering fra leverandørens tilkoblingstyper.
Åpne Oversikt.
Velg forbindelsesknappen, for eksempel Koble til Jira.
Følg leverandørens trinn for å logge på og godkjenne tilgang.
Den tilgjengelige konfigurasjonen avhenger av leverandøren. For Jira kan du:
Velg et tilkoblet Jira-nettsted.
Velg Jira-områdene som skal inkluderes.
Velg hvor mye arbeidselementhistorikk som skal synkroniseres.
Velg egendefinerte egenskaper, eller slå på Synkroniser alle nåværende og fremtidige egendefinerte egenskaper.
Velg Opprett synkronisering.
Åpne leverandørens Databasesynkronisering-innstillinger og velg Dine synkroniseringer. Hver synkronisering viser:
Den tilkoblede kildekontoen
De valgte ressursene
Databasene som er opprettet av synkroniseringen
Gjeldende Status for hver database
Siste synkroniserte tidspunkt
Velg Rediger for å endre konfigurasjonen for synkroniseringen.
Under den første importer kan én database være Sunn mens en annen fortsatt er under oppbygging.
Åpne den synkroniserte databasen.
Velg Synkronisert øverst i databasen.
Vurder gjeldende status og Synkronisert til og med-tidspunkt.
Vanlige spørsmål
Påvirker endring av denne tilgangen eksisterende synkroniseringer?
Påvirker endring av denne tilgangen eksisterende synkroniseringer?
Nei, hvis en arbeidsområdeeier oppdaterer hvem som kan opprette synkroniseringer, vil eksisterende synkroniseringer forbli uendret.
Kan arbeidsområdeeiere redigere eller slette en synkronisering opprettet av et annet medlem?
Kan arbeidsområdeeiere redigere eller slette en synkronisering opprettet av et annet medlem?
Ja, arbeidsområdeeiere kan redigere eller slette alle synkroniseringer opprettet av et annet medlem.
Hvilke abonnement støtter databasesynkroniseringer?
Hvilke abonnement støtter databasesynkroniseringer?
Enterprise: Salesforce
Business: Jira og GitHub
