Notion desktop-beta: nye faner
Prøv en raskere og lettere måte å jobbe med faner i Notion-skrivebordsappen. Desktop-betaen er valgfri, og du kan gå tilbake til den vanlige appen når du vil.
Hopp til vanlige spørsmålNotion desktop-beta lar deg prøve nye Notion-funksjoner for Mac- og Windows-skrivebordet tidlig, og dele feedbacken din for å hjelpe oss med å forbedre Notion. Det er ditt valg å bli med, og du kan når som helst forlate den. Dette endrer ikke Notion på nettet eller på telefonen din.
Før du blir med i en desktop-beta, må du sørge for at skrivebordsappen din er oppdatert til versjon 7.39.0 eller senere. Du kan se etter oppdateringer for skrivebordsappen fra Notion i Mac-menylinjen eller Fil i Windows-menylinjen.
Du må kanskje også oppdatere Notions klient inne i appen. På Mac trykker du på Command + Shift + R for å oppdatere klienten. Dette oppdaterer bare klienten, og oppdaterer ikke selve skrivebordsappen, så det kan hende du må gjøre begge deler.
Med nye faner deler alle fanene i et vindu én kjørende kopi av Notion. Her er hva det betyr i hverdagen:
Det går raskere å bytte mellom faner.
Sidestolpen forblir på plass i stedet for å lastes inn på nytt hver gang du bytter.
De åpne fanene dine beholder plassen sin, inkludert hvor langt du har skrollet og hva du hadde valgt.
I gjennomsnitt bruker Notion mindre minne når du har flere faner åpne.
Det er to måter å bli med i betaversjonen på.
Du kan bli med når som helst fra
Innstillinger→Preferanser→Desktop-beta.Knappen
Prøv desktop-betavises i fanelinjen når betaversjonen blir tilgjengelig. Klikk på den, og velg deretterStart på nytt og prøv nå.
Notion starter på nytt når du blir med i betaversjonen, og de åpne fanene dine blir med.
Noen ting flyttes når du blir med, så det er greit å vite hva du kan forvente:
Hvert vindu inneholder ett arbeidsområde. Hvis et vindu hadde sider fra mer enn ett arbeidsområde, deles det opp i separate vinduer, ett per arbeidsområde.
Fanegrupper blir til egne vinduer.
Hvis du åpner en lenke til en side i et annet arbeidsområde, åpnes den i et annet vindu.
De åpne fanene dine blir med, og det gamle oppsettet lagres. Hvis du forlater betaversjonen, kommer oppsettet tilbake.
Det er to måter å forlate betaversjonen på og gå tilbake til klassiske faner. Du kan forlate betaversjonen når du vil.
Klikk på Beta-knappen i fanelinjen, velg
Forlat beta, og bekreft.Slå av
SkrivebordsbetaiInnstillinger→Preferanser.
Uansett hvilken metode du bruker, starter Notion på nytt, og de klassiske fanene dine kommer tilbake.
Vi vil gjerne høre hvordan det går. Slik deler du feedbacken din:
Klikk på Beta-knappen i fanelinjen og velg
Rapporter en programfeilellerSend feedback.Dette åpner en e-post som allerede er utfylt med appversjonen din og systemdetaljer. Legg til hva som skjedde, og send den.
Merk: Kundestøtte kan ikke feilsøke problemer i betaversjonen. Hvis noe ikke fungerer og det hindrer deg i arbeidet, forlat betaversjonen, og ta deretter kontakt hvis du fortsatt trenger hjelp.
Betaversjonen er fortsatt under utvikling, så enkelte ting er litt uferdige:
KI-møtenotater i skrivebordsappen kan ha problemer med opptaksindikatoren, med popup- og flytende vinduer, og med å avslutte et opptak ordentlig hvis appen starter på nytt.
Enkelte fullskjermsvisninger kan skjule fanelinjen.
Betaversjonen er kun for skrivebordsappen for Mac og Windows.
Vanlige spørsmål
Mister jeg fanene mine når jeg blir med eller forlater?
Mister jeg fanene mine når jeg blir med eller forlater?
Nei. De åpne fanene dine blir med videre, og det gamle oppsettet ditt lagres og kommer tilbake når du forlater.
Hvorfor ble vinduet mitt delt i to?
Hvorfor ble vinduet mitt delt i to?
Hvert vindu inneholder ett arbeidsområde. Hvis et vindu hadde sider fra mer enn ett arbeidsområde, deles det slik at hvert arbeidsområde får sitt eget vindu. Fanegrupper blir også egne vinduer.
Endrer dette Notion på nettet eller på telefonen min?
Endrer dette Notion på nettet eller på telefonen min?
Nei. Betaversjonen er kun for skrivebordsappen for Mac og Windows.
