Beheren wie database-synchronisaties kan maken

In dit help-artikel

workspace-eigenaren kunnen kiezen wie database-synchronisaties mag maken met providers zoals Jira, GitHub en Salesforce. Kies alle leden, alleen eigenaren, of eigenaren plus specifieke groepen.

Ga naar Veelgestelde vragen

Werkruimte-eigenaren kunnen bepalen wie koppelingen mag maken via de koppelingeninstellingen van de werkruimte. Elk werkruimtelid (behalve gasten) kan een database-synchronisatie maken voor een ondersteunde aanbieder, zolang het abonnement van de werkruimte de synchronisatie van die aanbieder bevat. Leden kunnen inloggen met hun eigen account en gegevens synchroniseren vanuit bronaccounts waartoe zij toegang hebben.

Opmerking: Deze instelling bepaalt wie database-synchronisaties kan maken. Bestaande synchronisaties worden beheerd vanaf de verbindingspagina van de betreffende aanbieder.

Alle workspace-eigenaren kunnen het tabblad Beheren zien in Instellingen → Verbindingen en verbindingsmachtigingen wijzigen.

  1. Open Instellingen.

  2. Selecteer Koppelingen.

  3. Open het tabblad Beheren.

Het tabblad Beheren heeft twee secties:

  • Verbindingen en tokens beheren: Open Alle verbindingen om verbindingen te bekijken die door werkruimteleden zijn toegevoegd, of Alle persoonlijke toegangstokens om tokens te bekijken die door leden zijn gemaakt.

  • Beheer machtigingen: Configureer machtigingen voor koppelingeninstallatie, toegang tot aangepaste MCP-server en wie interne koppelingen mogen maken.

  1. Scroll in Instellingen → Koppelingen → Beheren naar Beheer machtigingen.

  2. Zoek Beperk wie interne koppelingen kan maken.

  3. Open het vervolgkeuzemenu en kies een van de volgende opties:

    • Alle werkruimteleden: Elk werkruimtelid kan een database-synchronisatie maken.

    • Alleen werkruimte-eigenaren: Alleen werkruimte-eigenaren kunnen een database-synchronisatie maken.

    • Werkruimte-eigenaren & geselecteerde groepen: Werkruimte-eigenaren en leden van geselecteerde groepen kunnen een database-synchronisatie maken.

  4. Als je Werkruimte-eigenaren & geselecteerde groepen kiest, selecteer je de groepen die toegang moeten hebben.

Deze instelling staat los van Beperk welke koppelingen leden kunnen installeren, die bepaalt welke koppelingen leden mogen installeren.

  1. Open Doorbladeren in Instellingen → Koppelingen.

  2. Gebruik Koppelingen zoeken om een aanbieder te vinden, of filter de catalogus met Alle categorieën en Alle typen.

  3. Open Alle typen en selecteer Databasesynchronisatie om aanbieders te vinden die databasesynchronisaties ondersteunen.

  4. Kies een ondersteunde provider, zoals Atlassian, Github, of Salesforce.

  1. Open Verbonden in Instellingen → Koppelingen.

  2. Gebruik Koppelingen zoeken, Alle categorieën of Alle typen om een koppeling te vinden.

  3. Controleer het label naast de naam:

    • Gebouwd door Notion: Een verbinding gebouwd door Notion.

    • Intern: Een verbinding gebouwd door je team, inclusief verbindingen gemaakt met Workers.

  4. Gebruik de Actie die naast de koppeling wordt getoond, zoals Setup voltooien, Services toevoegen of Beheren, om de setup voort te zetten of de instellingen te openen.

Het tabblad Verbonden bevat koppelingen, geen individuele databasesynchronisaties. Om de synchronisaties voor een aanbieder te bekijken, open je de databasesynchronisatie-instellingen van die aanbieder en selecteer je je synchronisaties.

Na het selecteren van een provider:

  1. Selecteer Database-synchronisatie bij de koppelingstypen van de provider.

  2. Open Overzicht.

  3. Selecteer de koppelingsknop, zoals Jira koppelen.

  4. Volg de stappen van de provider om in te loggen en toegang goed te keuren.

De beschikbare configuratie hangt af van de provider. Voor Jira kun je:

  1. Kies een verbonden Jira-site.

  2. Selecteer de Jira-spaces die je wilt opnemen.

  3. Kies hoeveel geschiedenis van werkitems je wilt synchroniseren.

  4. Selecteer aangepaste eigenschappen of schakel Alle huidige en toekomstige aangepaste eigenschappen synchroniseren in.

  5. Selecteer Synchronisatie maken.

Open de Database-synchronisatie-instellingen van de provider en selecteer Je synchronisaties. Elke synchronisatie toont:

  • Het gekoppelde bronaccount

  • De geselecteerde bronnen

  • De databases die door de synchronisatie zijn gemaakt

  • De huidige Status van elke database

  • De tijdstempel van de laatste synchronisatie

Selecteer Bewerken om de configuratie van de synchronisatie te wijzigen.

Tijdens de eerste import kan de ene database Gezond zijn, terwijl de andere nog Wordt gevuld is.

  1. Open de gesynchroniseerde database.

  2. Selecteer Gesynchroniseerd bovenaan de database.

  3. Bekijk de huidige status en de Gesynchroniseerd tot-tijd.


Veelgestelde vragen

Heeft het wijzigen van deze machtiging invloed op bestaande synchronisaties?

Nee, als een werkruimte-eigenaar bijwerkt wie database-synchronisaties kan maken, blijven bestaande synchronisaties behouden.

Kunnen werkruimte-eigenaren een databasesynchronisatie bewerken of verwijderen die door een ander lid is gemaakt?

Ja, werkruimte-eigenaren kunnen elke database-synchronisatie bewerken of verwijderen die door een ander lid is gemaakt.

Welke abonnementen ondersteunen database-synchronisaties?

  • Enterprise: Salesforce

  • Business: Jira & GitHub


Geef feedback

Was deze bron nuttig?