Vælg, hvordan Notion Agent skal bede om din godkendelse

I dette hjælpedokument

Din Notion Agent kan ændre indhold og bruge de apps, du forbinder. Brug godkendelsesindstillinger til at beslutte, hvornår den først skal tjekke med dig.

Gå til Ofte stillede spørgsmål

Din Notion Agent kan oprette sider, opdatere databaser og handle i apps, du forbinder, såsom Slack eller Gmail. Din godkendelsesindstilling bestemmer, hvornår din agent stopper for at spørge dig, før den gør en af disse ting. Du kan vælge en af tre indstillinger, når du starter en chat, eller skifte godkendelsestilstand i en eksisterende chat. Nye chats vil bruge din sidste godkendelsestilstand, medmindre du ændrer den, før du trykker på send.

Sådan ændrer du din godkendelsesindstilling:

  1. Åbn en chat med din Notion Agent.

  2. Vælg din nuværende godkendelsesindstilling øverst i chatten.

  3. Vælg den indstilling, du ønsker. Den træder i kraft med det samme.

Godkendelsesindstillinger for Tilpassede agenter fungerer forskelligt. Hver Tilpasset agent har sine egne godkendelsesindstillinger.

Indstilling

Hvad din agent gør

Bedst til

Spørg altid

Spørger dig før hver handling, der ændrer indhold eller bruger en forbundet app

At se hver ændring, før den sker

Gennemse for mig (standard)

Arbejder selvstændigt på at gennemse handlinger for dig og spørger, når en handling potentielt er usikker

Hverdagsarbejde med kontrol af store ændringer

Spring alle godkendelser over

Udfører hver handling uden at spørge

Gentaget arbejde, du allerede stoler på, uden at påvirke følsomt indhold

Din agent beder om din godkendelse før hver handling, der ændrer indhold eller bruger en forbundet app. Intet sker, før du godkender det. Vælg denne, når du vil se hver ændring, før den sker, eller når du stadig er ved at vænne dig til at arbejde med din agent.

Eksempel: Du beder din agent om at rydde op på en projektside. Din agent viser dig ændringen og venter. Siden forbliver, som den er, indtil du godkender ændringerne.

Din agent kan spørge før ændringer som:

  • Opret eller rediger en side.

  • Opret eller rediger en database, en visning eller en egenskab.

  • Masseændringer af indhold, f.eks. opdatering af hver række i en database.

  • Send eller post noget gennem en forbundet app, f.eks. afsendelse af en e-mail eller opslag af en Slack-besked.

  • Besøg et websted.

Læsning kræver ikke godkendelse. Din agent kan søge i dit arbejdsområde, åbne sider, du allerede kan se, læse nylige beskeder i en forbundet app og besvare dine spørgsmål uden at spørge først. Den spørger, når den er ved at ændre noget eller handle uden for Notion.

Din agent arbejder selvstændigt. Hvis den markerer noget som potentielt usikkert, pauser din agent og spørger dig først. Vælg denne, når du vil have din agent til at fortsætte uden en prompt for hvert trin. Husk, at denne godkendelsestilstand er afhængig af agentens gennemgang og ikke altid markerer de samme ting, som du ville.

Eksempel: Du beder din agent om at omdøbe en egenskab på tværs af en database med 1.000 rækker. Da ændringen berører hver række, kan din agent spørge, før den går i gang.

Din agent kan spørge før ændringer som:

  • Sletning af sider eller sletning af indhold i stor skala.

  • Afsendelse af en e-mail eller opslag af en Slack-besked på dine vegne.

  • Visning af filer eller miljøvariabler, der kan indeholde legitimationsoplysninger eller tokens med en computer.

  • Installation af afhængigheder eller kørsel af build-/testscripts med computeren.

Din agent udfører hver handling uden at spørge. Du kan stadig se, hvad den har gjort i chatten, men du får ikke en prompt først. Vælg denne til gentaget arbejde, som du allerede stoler på, f.eks. en ugentlig oprydning i en database, som kun du bruger.

Husk, at din agent ikke tjekker med dig, før den foretager ændringer, selv for handlinger, der er svære at fortryde, som f.eks. at erstatte indhold på en side eller sende opslag i en forbundet app. Brug kun denne indstilling, når du ved præcis, hvad du beder om.

Lær mere om krav og tilgængelighed nedenfor.

  • Dit valg gælder for det arbejdsområde, hvor du indstiller det. Hvis du bruger Notion i mere end ét arbejdsområde, skal du indstille det i hvert enkelt.

  • Du kan vælge en godkendelsesindstilling på nettet og på Android-enheder. Dette er ikke tilgængeligt for iOS-enheder.

  • Notion AI er en del af betalte abonnementer, så dit abonnement afgør, hvilke Notion AI-funktioner du kan bruge. Lær mere om Notion AI →

  • Hver Tilpasset agent har sine egne godkendelsesindstillinger.


Ofte stillede spørgsmål

Gælder dette for Tilpassede agenter?

Kan en administrator indstille dette for alle?

Ja, administratorer kan slå muligheden for at springe alle godkendelser over fra i Indstillinger.

Workspace-ejere styrer stadig websøgning og hvilke apps folk kan forbinde i Indstillinger → Notion AI.

Kan jeg ændre denne indstilling midt i en samtale?

Ja, du kan vælge en ny indstilling, før du trykker på send under en eksisterende samtale med din Notion Agent (bare ikke mens den kører). Den nye indstilling vil gælde for det, din agent gør derefter. Den fortryder ikke noget, din agent allerede har gjort.

Hvad hvis jeg godkender noget ved en fejl?

Bed din agent om at fortryde det. For en side kan du også åbne sidehistorik og gå tilbage til en tidligere version. Hvis handlingen skete i en forbundet app, såsom en sendt e-mail eller en Slack-besked, skal du rette det i den pågældende app.

Har du stadig spørgsmål? Skriv til support

Giv feedback

Var denne ressource nyttig?